Officieel Intenza partner Nederland.

Intenza fitnessapparatuur combineert innovatie en prestaties voor maximaal resultaat voor de gebruiker. Van loopbanden tot hometrainers, iedere machine is ontworpen met aandacht voor detail en ergonomie. Zo kan de sporter de cardiovasculaire gezondheid en spierkracht met de nieuwste technologieën verbeteren.

Het assortiment biedt intuïtieve touchscreens en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s. Zi kies je voor duurzaamheid en stijl in één. Met fitnessapparatuur van Intenza boost je jouw gym voor een effectieve en plezierige training zodat klanten hun fitnessdoelen met finesse behalen.

Logo intenza fitness FSR

Onze monteurs zijn gecertificeerd om Intenza Fitness apparatuur te onderhouden. Wij zijn dan ook één van de weinigen in Nederland die dit certificaat mogen voeren.

Geen Intenza maar wel reparatie nodig? Geen paniek! Wij repareren en onderhouden alle merken fitnessapparatuur. Maak dus snel een afspraak met één van onze monteurs!

FSR als Intenza partner in Nederland

In Nederland is Fitness-SR de ideale partner voor het repareren en onderhouden van Intenza fitnessapparatuur. Er zijn verschillende redenen waarom Fitness-SR als de beste keuze wordt beschouwd:

  1. Ervaring en expertise: Fitness-SR heeft jarenlange ervaring in de fitnessindustrie en beschikt over een team van hoogopgeleide technici die bekend zijn met de complexiteit van Intenza-apparaten.
  2. Originele onderdelen: Bij het repareren van Intenza-apparatuur gebruikt Fitness-SR uitsluitend originele onderdelen, wat de duurzaamheid en prestaties van de apparaten ten goede komt.
  3. Snelle service: Fitness-SR begrijpt het belang van goed functionerende fitnessapparatuur voor sportscholen en fitnesscentra. Ze streven ernaar om reparaties efficiënt en snel uit te voeren, om de downtime van de apparatuur tot een minimum te beperken.
  4. Preventief onderhoud: Fitness-SR biedt ook preventief onderhoud aan om ervoor te zorgen dat de Intenza apparatuur in topconditie blijft, waardoor onverwachte storingen worden voorkomen en de levensduur van de apparaten wordt verlengd.

Meer informatie of een afspraak plannen? Neem contact met ons op!    *Deze velden zijn verplicht.