Kies voor kwaliteit en garantie.

FSR neemt het onderhoud van jouw fitnessapparatuur serieus. Heel serieus! We nemen deze zorg dan ook graag voor je uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op wat voor jou écht belangrijk is.

Door middel van het FSR onderhoudscontract ben je periodiek verzekerd van een check-up en worden jouw fitnessapparaten op het juiste moment nagekeken en zo nodig snel gerepareerd.

sportschool fitness servicecontract

FSR handelt direct en naar wens. Binnen de kortste keren worden mankementen aan onze fitness apparaten keer op keer weer opgelost. Fijn ook dat we een onderhoudscontract konden afsluiten, zo worden de apparaten om de zoveel tijd nagelopen!

ringen fitness servicecontract

Even bellen, mailen of appen en de monteur staat voor de deur. Het onderhoudscontract met FSR scheelt ons ook echt in de kosten, nu zijn we grote reparaties of kleine mankementen namelijk voor.

Waarom een onderhoudscontract?

Wij onderhouden alle merken fitnessapparatuur in iedere gelegenheid. De fitnessapparaten in jouw sportschool, hotel, zorginstelling, praktijk of zelfs wellness-oord zijn bij FSR dus in de juiste handen. Gedegen onderhoud door middel van de juiste kennis, instelling en onderdelen door heel Nederland. De kwaliteit en levensduur van jouw fitnessapparatuur staat bij onze monteurs bovenaan!

 • Waarborg de veiligheid van de fitnessapparaten.
 • Langer plezier van de toestellen.
 • Behoud van de functionaliteiten.
 • Voorkom gevaarlijke situaties (denk aan het breken van een kabel).

Hoge kwaliteit en snelle service

Bij FSR werken we snel, door middel van korte lijnen en een hoge standaard. Het FSR onderhoudscontract biedt garantie op periodieke service en fitnessapparatuur in topconditie! De kosten van een onderhoudscontract zijn afhankelijk van het aantal fitnessapparaten, het nodige onderhoud aan en het merk van het apparaat.

Tijdens een periodieke check-up komen onze monteurs langs op locatie. We halen de kappen los, reinigen de toestellen en lopen alle onderdelen na. Bewegende delen worden gesmeerd of in de olie gezet en ieder jaar vervangen we de nodige kabels. Na de algehele check-up maken we de balans op en geven we aan welke toestellen eventueel aan vervanging of reparatie toe zijn. Onze vrijblijvende offerte geeft direct inzicht in de eventuele kosten. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent!

 • Periodieke check-up

  Twee keer per jaar

 • Kwalitatieve service

  Volledige check van jouw fitnessapparaten

  Kwalitatieve service

 • Vooruit denken

  Welke apparaten kunnen een update gebruiken?

 • FSR Service

  Verzekerd van veilige fitnessapparatuur

  FSR Service  *Deze velden zijn verplicht.