Haal het beste uit je fitnessapparatuur.

Je fitnessapparatuur staat en wordt volop gebruikt door allerlei actieve leden. Het is dan ook van groot belang dat je het onderhoud van deze fitnessapparaten hoog op je lijstje hebt staan. We snappen natuurlijk dat je dit niet zelf doet, daarom komen de monteurs van FSR naar je toe!

Het onderhouden van fitnessapparatuur zoals een crosstrainer, hometrainer, roeimachine, halterbank, stepmachine, spinningfiets, upright-bike en natuurlijk het veelgebruikte kabelstation is zeer belangrijk. Door deze fitnessapparaten met regelmaat na te lopen en juist te onderhouden, ben je kleine mankementen of grote fitness-repairs namelijk voor. Op deze manier kun je de veiligheid en het rendement van deze apparaten blijven garanderen. Niet alleen voor jou als ondernemer, maar al helemaal voor jouw klanten.

 • Sportschool

  CrossFit

 • Fysiotherapie

  Zorgpraktijken

  Fysiotherapie

 • Hotels

  Wellness

Snelle service, kennis van zaken

FSR werkt onafhankelijk en is dus niet merkgebonden. Dankzij de ervaring en kennis van onze monteurs kunnen wij dan ook ieder merk fitnessapparatuur repareren.

 • Snelle service gegarandeerd.
 • Bij storing binnen snel op locatie.
 • Onderhoud & service door heel Nederland.
 • Onderhoudscontract mogelijk voor ieder merk.

Fitnessapparatuur is fitnessapparatuur

Daarom verlenen wij onderhoud & service door het hele land, op iedere locatie. Of het nu gaat om de loopband in een zorgpraktijk, krachttraining toestellen in een CrossFit gym of de gehele collectie fitnessapparatuur in een sportschool, hotel of wellness-oord… Fitness Service & Reparatie komt naar je toe!

*storingservice van toepassing bij afname van een onderhoudscontract.

fitness service man

In onze sportschool werken we vooral met ons eigen lichaamsgewicht maar er staan ook een aantal fitnessapparaten zoals een crosstrainer, roeimachine en hardloopband. Als iets niet werkt bellen we FSR en is het vaak de volgende dag weer gefikst.

fitness Hotel review

Het fitnessgedeelte van ons welnesshotel biedt onze gasten de mogelijkheid om in alle rust een fijne work-out te doen. Daar willen wij graag op kunnen vertrouwen en daarom laten wij het onderhoud aan onze fitnessapparaten door FSR uitvoeren.

FSR Fitness service en reparatie

Sinds de start van FSR maken wij graag gebruik van de kennis van Sebastian en zijn team. De heren zijn er als de kippen bij en zorgen er voor dat het onderhouden van onze fitnessapparaten er heel simpel uit ziet. Gelukkig hoeven we het zelf niet te doen ;)!

Er is een oplossing voor ieder probleem!

1
2
3
4
Homepage FSR Fitness reparatie
1

Fietsketting of weerstand niet naar wens?

2

Is de halterbank aan vervanging toe?

3

Ojee, is de kabel weer eens gebroken?

4

Defecte display of cardio apparaten?

Is de ketting van de roeimachine, hometrainer of recumbent bike gebroken? De kabel van de krachtsectie kapot? Of is het display van de cardio apparatuur aan vervanging toe? Bij FSR vinden we altijd de juiste oplossing. Voor onze service on demand maak je makkelijk een afspraak via het contactformulier.

Wil je verzekerd zijn van periodieke service en jouw fitnessapparatuur in topconditie? Dan is ons onderhoudscontract echt iets voor jou!  *Deze velden zijn verplicht.